BURADA REKLAMINIZ OLA
BİLƏR

Diqqət: Bu kartof çox təhlükəlidir...

Göyərmiş, yaşıla çalan kartof ən zəhərləyici təsirli kartofdur.


Pravda.az medicina.az-a istinadən xəbər verir ki, terapevt, tibb elmləri namizədi Marqarita Koroleva yaşıl rəng almış kartofun zərərindən danışıb:


"Kartof gün altında uzun müddət qaldıqda yaşıl rəng alır. Bu zaman onda zəhərli solanin əmələ gəlir. Əgər artıq kartof yaşıldırsa, onu almaq, yemək olmaz. Bu çox təhlükəlidir.


Belə kartofu çox yemək ciddi zəhərlənmə verə bilər. Kartof seçərkən sağlam olanını seçin!"

Tarix: 18 May 2024, 09:17   
Xəbər lenti
Çox oxunanlar

Ən son xəbərləri səhifəmizdən də izləyin