BURADA REKLAMINIZ OLA
BİLƏR

Ədviyyatların təravətini qorumağın ən vacib qaydaları

Ədviyyatlar düzgün saxlanmadıqda təravətini və keyfiyyətini itirə bilər.


Pravda.az bildirir ki, ədviyyatların uzun müddət istifadəyə yararlı qalması üçün onları quru, sərin və işıqdan uzaq yerdə, hava keçirməyən qablar içində saxlamaq vacibdir.


Mütəxəssislər təravətini itirən ədviyyatların yeməklərin dadını korladığını bildirir.


Mətbəxdə daha dadlı və sağlam yeməklər hazırlamaq üçün ədviyyatların saxlanma şəraitinə diqqət yetirmək vacib hesab olunur.


Əminə Bayramova 

Tarix: 14 Oktyabr 2025, 11:58   
Xəbər lenti
Çox oxunanlar

Ən son xəbərləri səhifəmizdən də izləyin